lördag 13 mars 2010

Captain's Log: Star date ...whatever.



Svartpåven med cigarr (troligtvis en Padron) får inviga Raised by Snakes första post. Här kommer allehanda raljeringar, infall, ofog, åsikter, upptåg etc att inlemmas, i en salig röra, med smått och gott av diverse slag.

Vagt nog?

Det är precis det som är meningen, gott folk: skit i gränserna, spräng ramarna. Det kommer att bli mycket musik, mycket film, mycket litteratur. Med andra ord saker jag finner intressanta.

För tillfället lämnar jag er dock med ett litet filmtips: kolla gärna in dokumentärfilmen The Fake Trade. Den finns att se lite varstans på internätet och kan säkerligen slangas hem via bittorrent för den som så önskar.

Det är en både underhållande och djupt fascinerande dokumentär som ger en riktigt ingående och rikligt detaljerad bild av piratkopieringens märkliga värld, där det inte bara lönar sig att göra ripoffs av märkesvaror, kläder och mediciner, utan även har visat sig att det är billigare att göra fejkade hönsägg medelst lite kemiskt gegga, än att föda upp höns och sälja äkta vara!

Nåväl, tills vi möts igen,
good speed and god luck, (Weedeater)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar